Willoughby Way by Charles Cunniffe Architects

By • Mar 25, 2013 •  Selected Work 

Willoughby Way was designed by Charles Cunniffe Architects and is located in Aspen, Colorado, USA.

The home’s interior mixes the rusticity of stone walls and exposed timber beams with the elegance of glass walls and sophisticated furniture.

Willoughby Way by Charles Cunniffe Architects:

“Heavy timbers and stone anchor this home into its site on Red Mountain, while large expanses of glass encompass the mountain views. Clean and contemporary materials create soft interiors. This juxtaposition works effectively with light and volume.”

Photos courtesy of Charles Cunniffe Architects

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

From the Web

Share your Thoughts