Renovation of a Bright Penthouse by AreaArquitectura.Design

By • Apr 11, 2013

This stunning penthouse, renovated by AreaArquitectura.Design, is located in Requena, Valencia, Spain.

Its interior consists mainly of a neutral background, but the living room, where most of the natural light is found, mixes it up in the form of an orange sofa and a multicolored bookshelf.

Floor Plan
Section
Section

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

One Comment to Renovation of a Bright Penthouse by AreaArquitectura.Design

  1. Susana Amoroso says:

    buenísmas construcciones y estilos, pero lo que más me agrada es la incursión de la madera en los ambientes, y me llama la atención el uso de sillas de materiales que no son madrea que es lo que se usa todavía en mi país. Graacias por los envíos!

Share your Thoughts

Share with your friends










Submit
Share with your friends










Submit