Clearhouse by Stuart Parr Design

By • Jun 14, 2013 •  Selected Work 

Clearhouse, designed by Stuart Parr Design, is located in Shelter Island, New York, USA.

The home’s walls are mostly glass, which allow a wide and open view to a lake and its adjacent lush forest.

Photos courtesy of Stuart Parr Design

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

From the Web

One Comment to Clearhouse by Stuart Parr Design

  1. marko gamula says:

    it’s a goldfish bowl, in the fact that while the glass walls make it seem like the people are IN nature, the architect made sure the people can’t ACCESS nature: no balconies, (almost) no windows that open. Re. design: no overhang that could block the summer sun from baking everyone inside. Of course, curtains could, but then- no views.

Share your Thoughts