Residence Chang by ATELIERII

By • Jun 19, 2013

ATELIERII created this modern space for a client located in Taipei City, Taiwan.

Although it is a renovation of an existing structure, the original residence was stripped down to the bones, leaving a clean slate that was full of possibility.

Residence Chang by ATELIERII:

“The original house was simply rebuilt. The only thing that was left after the demolition was the structure.

New large windows and a small balcony were added to the house to extend the interior views.

The design included a series of modern white spaces including a new master bedroom, bath and dressing area. The continuous paving, walls and new wooden carpentry, all in white, are common elements all through the house, giving light and serving as a common thread throughout the different spaces.”

floor plan

Photos by: Ivan Chuang

Residence Chang by ATELIERII was published on HomeDSGN on Jun 19, 2013.

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts