Boyer_03 by naturehumaine

By • Dec 11, 2013

Boyer_03 is a private residence designed by naturehumaine.

It is located in Montréal, Québec, Canada.

Boyer_03 by naturehumaine:

“The developer wanted to add a townhouse at the back of an existing 5 apartment building. Because of zoning regulations, a physical connection between the existing building and the new construction was required.

This built link organizes the two structure around an interior courtyard. The limited allowable footprint generated a compact and efficient organization of the interior spaces.

A sculptural staircase built out of plywood connects all three floors, mezzanine and basement.”

Photos by: Adrien Williams

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

From the Web

One Comment to Boyer_03 by naturehumaine

  1. Catherine Azzarello says:

    What is it with so many modern designs and NO handrails in stairways? For real people or just photo ops?

Share your Thoughts