homedsgn logo homedsgn logo

La Design Studio Create a Vertical Private Residence in Ho Chi Minh City

By • Jan 10, 2016

Adverstisment

La Design Studio have shared with us their project, AnPhu House, a private residence designed in 2013.

The home is located in Ho Chi Minh City, Vietnam.

AnPhu House 01 850x1284 La Design Studio Create a Vertical Private Residence in Ho Chi Minh City
AnPhu House 02 850x417 La Design Studio Create a Vertical Private Residence in Ho Chi Minh City
AnPhu House by La Design Studio (3)
AnPhu House by La Design Studio (4)
AnPhu House by La Design Studio (5)
AnPhu House by La Design Studio (6)

MORE INSPIRATION

AnPhu House by La Design Studio (7)
AnPhu House by La Design Studio (8)
AnPhu House by La Design Studio (9)
AnPhu House by La Design Studio (10)
AnPhu House by La Design Studio (11)
AnPhu House by La Design Studio (12)
AnPhu House by La Design Studio (13)
AnPhu House by La Design Studio (14)
AnPhu House by La Design Studio (15)
AnPhu House by La Design Studio (16)
AnPhu House by La Design Studio (17)
AnPhu House by La Design Studio (18)
AnPhu House by La Design Studio (19)
AnPhu House by La Design Studio (20)

AnPhu House by La Design Studio:

“An Phu house is located in a residence in HoChiMinh’s suburban area.The land with frontview look over to the Saigon River, wide vision is natural space with river, green space. With this advantage, the designer created the living space as invite nature into home. La’s achitects designed open space to view all landscape outside. Using natural materials as wood, old brick and the green space, the architects wanna to create living spaces without limit.

To create the personally characteristics. Lighting systems are handmade based on the design of architect. Using rustic materials such as wood, cement flooring and ceiling covered with encaustic cement tile to decor at wall, toilet . Everything seemed very rustic but when all are combined would bring elegant and peaceful spaces to the client who would forget all their tiring after a long working day to enjoy own space between noise and polluted environment outside in a developing city.”

Photos courtesy of La Design Studio

HomeDSGN has received this project from our WeTransfer channel. Architects and interior designers are welcome to submit their work for publication.

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts