homedsgn logo homedsgn logo

Renée del Gaudio Designs a Sunshine Canyon House in the Boulder Mountains of Colorado

By • Feb 21, 2017

Adverstisment

This cabin, located in the Boulder Mountains in Colorado, USA, has a total area of 2,760 ft2 and was constructed by Renée del Gaudio in 2013. One look at the spectacular vistas, which include a 360º view of the mountains, and we’re left without any doubts that this is a more than beautiful location.

Constructed on the very top of a hill, it includes two separate levels. On the first floor, we’ll find the bedrooms; on the second floor, we’ll find the more social areas of the home – the living and dining rooms, and the kitchen. From there and through the numerous glass walls, we can admire the magnificent view its location gives us

Sunshine Canyon House 01 850x638 Renée del Gaudio Designs a Sunshine Canyon House in the Boulder Mountains of Colorado
Exterior view of the house, constructed on a hill
Sunshine Canyon House 02 850x850 Renée del Gaudio Designs a Sunshine Canyon House in the Boulder Mountains of Colorado
Stone paths and wooden walls build up the exterior
Side view, glass walls to take in the beautiful sights
Exit to the garden with concrete floors

MORE INSPIRATION

Terrace connected to the living room of the house, with spectacular vistas
Main entrance to the living room, steel bridge
Interior view of the living room from the terrace. We can also see a large library and the dining room

The rustic interior fits the locale, and appears to unite the interior and exterior. Wooden floors and furniture, high ceilings with wooden beams, and décor that ranges from rustic to industrial create a welcoming and unique environment.

For the colder months, the chimney in the living room sits just in front of glass windows, allowing us to enjoy the natural beauty in warm comfort.

Dining room with rustic wood, with a view towards the mountains through its glass walls
Dining room and kitchen, both rustic. The hanging lamps and wooden ceiling with exposed beams

Its kitchen, situated in the center, is open enough that we can take in the rest of the house – and, of course, the mountains – while we cook!

Side view of the kitchen, wooden floors and a window in the back
Complete view of the interior of the floor through the glass doors that connect to the terrace
Nighttime view of the house

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts