Small Terrace House is a private residence designed by Landmak Architecture.

Located in Vietnam, the interior is created with open spaces, to add an easy sense of movement.

Small Terrace House by Landmak Architecture (1)

Small Terrace House by Landmak Architecture (2)

Small Terrace House by Landmak Architecture (3)

Small Terrace House by Landmak Architecture (4)

Small Terrace House by Landmak Architecture (5)

Small Terrace House by Landmak Architecture (6)

Small Terrace House by Landmak Architecture (7)

Small Terrace House by Landmak Architecture (8)

Small Terrace House by Landmak Architecture (9)

Small Terrace House by Landmak Architecture (10)

Small Terrace House by Landmak Architecture (11)

Small Terrace House by Landmak Architecture (12)

Small Terrace House by Landmak Architecture (13)

Small Terrace House by Landmak Architecture (14)

Small Terrace House by Landmak Architecture (15)

Small Terrace House by Landmak Architecture (16)

Small Terrace House by Landmak Architecture (17)

Small Terrace House by Landmak Architecture (18)

Small Terrace House by Landmak Architecture (19)

Small Terrace House by Landmak Architecture (20)

Small Terrace House by Landmak Architecture:

“This Small Terrace House is for a young couple (35 or 45 years old) with their parents and brother (a teenager/ a student). Every space is not only taken all its functions but also created new one.

The technical box near the main door in the first floor is firstly for water pump, but then designed more with the shoe racks. It is tilled with the low-reflection glass outside to create modern and luxury feeling.

In the living room, two first steps of star are designed to connect with TV cabinet by using the same material in order to create continuousness and reduce architectural blocks.

In the bedrooms, part of gypsum ceilings is cut to let the wardrobes “go up” and designed with ceiling lamps in order to create the feeling that they are a part of the house with clothe-carrying performance.

In children room, part of the wardrobe is designed “free corner” (for toys) to make it not heavy and solid. The interference between study table and wardrobe creates the small secret niche for a child.

In the old couple bedroom, gray and dark brown color with old accessories are used to let owner think of the olden time.”

Photos by: Le Anh Duc