homedsgn logo homedsgn logo

Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk

By • Mar 31, 2015 •  Selected Work 

Adverstisment

Villa Huizen is a private home designed by De Brouwer Binnenwerk in 2013.

Located in Huizen, The Netherlands, the home is surrounded by lush green, and has a pale interior that adds to its sense of space.

Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (1)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (2)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (3)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (4)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (5)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (6)

MORE INSPIRATION

Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (7)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (8)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (9)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (10)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (11)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (13)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (14)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (15)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (16)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (17)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (18)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (19)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (21)
Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk (22)

Villa Huizen by De Brouwer Binnenwerk:

“A modern country house of the Gooiland is located in a quiet rural setting. Upon entering the hall, at first sight a high glass wall catches the visitor’s eye, offering a glimpse into the kitchen – dining room and the breath – taking garden with a swim – pavilion. The sleek family kitchen – dining room is the heart of the house and is connected with the other rooms at the ground floor such as the dining room, the study, the playroom and the living room.

The basement accommodates a multifunctional space. Part of this space is used as exposition room for classic cars, which are taken downstairs with an indoor car lift. In addition, the basement includes a gym, a wine bar and a cinema.

Also here, the collaboration of De Brouwer Binnenwerk with BOS architecten resulted in a comfortable, stunning and transparent living environment, which perfectly matches the lifestyle of the residents.”

Photos by: Matthijs van Roon Photography

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts