homedsgn logo homedsgn logo

Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini

By • May 27, 2015

Apartment by the Tuscan Coast is a remodeling project completed by Carlo Pecorini.

The home is located in San Vincenzo, Italy.

Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (1)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (2)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (3)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (4)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (5)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (6)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (7)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (8)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (9)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (10)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (11)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (12)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (13)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (14)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (15)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (16)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (17)
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (18)

Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini:

“The new interior of this classic apartment, located in San Vincenzo, Italy, was designed by Carlo Pecorini.

The building was constructed in the 1800s and is located close to the beautiful Tuscan coastline.

The new space was designed giving great importance to the history of the building as well respecting it´s natural surroundings.

The space has a generous amount of natural light, which highlights the main elements of wood and steel.”

Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (19)
Before/After
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (20)
Before/After
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (21)
Before/After
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (22)
Before/After
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (23)
Before/After
Apartment by the Tuscan Coast by Carlo Pecorini (24)
Before/After

Photos courtesy of Carlo Pecorini

HomeDSGN has received this project from our WeTransfer channel. Architects and interior designers are welcome to submit their work for publication.

You may use j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts