This single-family villa is located on the eastern coast of Sweden, a place historically renowned for its tourist appeal and party status, but which is currently uninhabited. Having been renovated by the architectural firm Jonas Lindvall A&D in 2014, it now has approximately 1,000 square feet of space.

It has been completely constructed using wood, from its walls to its ceiling. Meanwhile, its design structure was inspired by the typology of the traditional pitched-roof barn.

Its beautiful gardens, which are meticulously cared for, accentuate the perfection of this simple building. In its interior, we find a similarly simple décor in which everything is carefully organized and placed.

Composed of five modules connected amongst themselves, each section has its own unique set of spaces and characteristics. The simple structure allows its furniture and décor to stand out; it is truly a marvelous experience to witness the seamless integration of the three primary spaces: the living room, dining room, and kitchen.

Side view of the wooden structure
Frontal view of the wooden modules connected amongst themselves
View of the bedroom from the exterior
Complete view of the living room-dining room and kitchen space
Wooden kitchen and white marble countertop with highlights

The glass walls that connect with the exterior allow the natural light from the surrounding environment to flow in, bathing the interior with a healthy brightness.

Wooden dining room table with views to the surrounding environment
Study

The bathroom is made completely of beautifully veined white marble, giving it a wonderfully elegant feel.

Bathroom made of veined white marble