The functional group of buildings that make up this house is located in a rural area overlooking the Alps, more specifically in Mollie Margot, Savigny, Switzerland. They cover an extensive ground area of 2,800 square meters and were designed in 2010 by Mattias Boegli, Adrian Kramp, and Gionata Gianocca, who work for the architectural firm Boegli Kramp Architekten.

In order to access the square where this group of buildings is located, one must traverse small, exclusive paths that are intertwined with the existing network of footbridges.

In order to preserve the rural topographic character, the architectural firm hardly changed the natural terrain, which is characterized by a gentle slope. The volumes of the building are inserted into the green areas as free structures.

The buildings define a center between them that creates a meeting place, a town square that represents the heart of the location. The stairs are also an outdoor amphitheater and can be used for performances. To encourage contact and exchange, the existing street was removed and diverted around the center of the village.

The buildings have been clad in wood placed vertically, and the structure has been given dynamism through its windows, as they are all in different sizes.

The interior is spacious, and enjoys abundant natural light.

Exterior view of the extensive wooden building on the green hillside
Exterior view of the extensive wooden building on the green hillside
Exterior view of the extensive wooden building on the green hillside
Exterior view of the extensive wooden building on the green hillside
Exterior view of the extensive wooden building on the green hillside
Interior view of high ceiling and space full of light
Interior view of high ceiling and space full of light