This abandoned greenhouse, located in Guangzhou, China, was transformed into a spectacular office full of green plants that give life and color to all the spaces that comprise it. It has beautiful areas of plants and gardens, perfectly created and cared for by professionals of the area, which surround the whole exterior of the house and where they stand out against the wood.

View from the exterior gardens
View of the modern facade

Its interior, full of large and luminous spaces that are connected visually with each other, enjoys an atmosphere where the air flows freely. This wonderful transformation was handled by the firm Architecture O-office. Divided into two levels, the modern structure looks no less stunning on the outside than on the inside.

View of the modern facade

In its interior, wide stairs with asymmetrical steps, where some have been used as pots for plants, connect both levels. The metallic walls create a perfect combination with the glass used in the rest of the walls, and give a luminous touch to the space.

Asymmetrical stairs connecting the two levels

In the second level, the ceiling has been pierced with skylights through which natural light seeps in and fills each one of the spaces.

View of the interior that connects through the glass walls
View of the interior that connects through the glass walls
Internal gardens refresh the atmosphere

The internal gardens, with trees growing and refreshing the space, giving it vibrancy and, at the same time, filling it with color with their greenery.

Internal gardens refresh the atmosphere
Metallic walls give it freshness and luminosity
Metallic walls give it freshness and luminosity