This project is located in a privileged area of one of the main cities of Brazil, the city of Porto Alegre. The so-called Bossa Club recreates a minimalist living area with contemporary wooden furniture, conceived as an extension of residential homes. The project has been carefully designed by the firm Stemmer Rodrigues and has an internal area of 118 square meters where we can find two suites, a sink, a fireplace, a barbecue, an auxiliary bathroom, and two garage places.

Entrance with glass door and concrete walls
View of the building
Entrance with concrete walls
Exterior with concrete and glass walls

The exterior, done with concrete walls, boasts relaxation areas where we can sit placidly by the fireplace in the company of friends or a good book. In the interior, the common areas offer us a spa area and a whirlpool bath, as well as hammocks and a barbecue area.

Terrace with hardwood floors and fireplace
Terrace with furniture

Beyond the visual integration between gardens and the interior, a modern library with a unique style and a spectacular design highlights and enhances the contemporary style of the space. Thanks to the ample glass walls that surround the space,  it allows natural light to seep in and become another element of the design.

Living room with modern library
Living room with concrete column
Wooden kitchen
Modern dining room in black and white

A modern minimalist kitchen located in the center of the area, invites us to enjoy its wonderful gourmet facilities in its comfortable and contemporary chairs.

Minimalist kitchen
Kitchen view from the outside
Indoor swimming pool
Night view of the terrace
Lighted terrace
Night view of the front
Night view of the entrance
Front with lit gardens