This wonderful structure, located in Northern Norway, was designed by Vladimir Konovalov in 2016-2017 and has a total area of approximately 100 square meters. Surrounded by harsh northern landscapes with panoramic views of mountains and Norwegian Sea, represents a paradise for those who prefer quite retreat in the solitude of wild nature rather than southern busy touristic places.

It consists of simple monolithic concrete volume which rises above the rocks with glass walls that allow the interior and exterior to connect to each other, creating a natural fluidity that is perceived in the space.

This peculiar building consists of a black concrete ceiling that, in its upper side, has an infinity pool from which the views over the mountains are really a spectacle worth admiring. The space, consisting of a living room, a kitchen, a bedroom and a bathroom – hidden in a box built in the center of the space and from where the stairs lead to the pool area – is open, with a high ceiling which give a touch of elegance to the space that has been decorated in fine and sober black furniture.

Its glass walls are only covered by high curtains that, subtly and with delicacy and grace, create a pleasant atmosphere with exquisite fineness.

View to the mountains and the sea from the infinity pool
Elegant monochromatic living room with high ceilings, two sofas and a bookshelf
Modern kitchen in black and white veined marble.
Bedroom with bed in black textiles, accompanied by glass walls and elegant curtains.
Night view of the building resting in the mountains.