This spectacular resort is located on the Eastern coast of Koh Samui Island, in Chaweng Noi, Thailand. It was designed by architectural firm Sicart & Smith Architects in 2015 and has a total area of about 1,000 meters squared. It was built on a hillside, and thus, required a number of different floors to adapt to the terrain. These floors are all connected via staircases.

It’s surrounded by dense vegetation and tall palm trees, which not only provides shade to the building, but also ensures its privacy. Its exterior has various terraces, designed to provide as much enjoyment and relaxation as possible with its enormous pools with clean, blue water.

Aerial view of the spectacular building on the mountain
Aerial view where the pool and views to the sea can be seen
Aerial view of the resort and the pool
Aerial view of the resort and the pool
Beautifully decorated terraces with outdoors furniture
Beautifully decorated terraces with outdoors furniture

Staircases that connect the different levels amongst themselves
Staircases that connect the different levels amongst themselves

In its interior, the living room-dining room area has a glass wall with beautiful views that allow the occupants to enjoy the landscape while they relax. Elsewhere, the bedrooms have small terraces with staircases that they can use in order to go to the other terraces or to the resort’s pools.

Living room-dining room area with glass walls and views of the ocean

Bedroom with a terrace

Meanwhile, the bathrooms have taken inspiration from the surrounding terrain, what with the enormous stones that decorate its corners with a swift and perfect touch.

Bathroom