Green Village in Bali by Ibuku

By • Oct 19, 2012 •  Selected Work 

Designed and built by local Balinese studio Ibuku, the Green Village is a master planned community set along the rural landscape of Bali’s sacred Ayung river.

Several eco-friendly houses co-exist with the natural landscape, entirely made of bamboo, from the roof, the walls, the floors, the staircase and the furniture.

Photos courtesy of Ibuku

Via Designboom

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

From the Web

4 Comments to Green Village in Bali by Ibuku

  1. NgocNguyen says:

    How creative! Bamboo-organic material and cheap one.

  2. Robert Kowal says:

    Love it! Lautner meets Bamboo!

  3. Iana says:

    Best of Bali <3

  4. anese says:

    perfect (y)

Share your Thoughts