Knightsbridge Renovation by Rajiv Saini & Associates

By • Mar 21, 2013

This contemporary interior is a renovation by Rajiv Saini & Associates located in Knightsbridge, London, England.

One important improvement is a glass floor that was added at street level to provide natural light to the basement.

Knightsbridge Renovation by Rajiv Saini & Associates:

“The focus of this project was to make the basement more usable by improving the quality of spaces there. This we achieved by extending the basement by excavating the court at street level outside the dining room, and introducing a glass floor, thereby flooding the basement with natural light.

Introducing a glass roof enclosure at the top of the house has also ensured that the stairwell is now naturally well lit, and with the introduction of a little pantry at the landing ,the terrace has now become a venue for outdoor activities in good weather.”

Photos by: Delphine de Syon

Click any photo to see a larger image - Use buttons or j/k/arrow keys to navigate through the articles

Share your Thoughts