The construction of this spectacular center was recently completed in the Yu Xiu Dong Lu region, in Fengxian Qu, Shanghai Shi, within China.

Imposing view of the office center in the distance

It was designed by the architectural firm Benoy, led by its team of professionals, composed of Qin Pang, Yi Jiang, Chong Yu and Xiaochun Wang. The project is extremely large, spanning a total area of ​​140,000 square meters. It is called the new World Trade Center and its architectural design is a continuation of the master plan for the Lujiazui Qiantan Commercial District.

Entrance with high glass walls
Modern construction of glass walls
Internal view of the area between the buildings
Internal corridor connecting the buildings

The project includes two office towers of 135 meters to the east and a shopping mall of three floors to the west. In keeping with the goal of creating a dynamic new lifestyle center for the city, the World Trade Center is designed as a sustainable business destination with a pedestrian-friendly design that incorporates a large number of green spaces.

With an area of ​​15,000m2, the outdoor area offers outdoor spaces, pedestrian walkways with two decks, green planting, retail space and outdoor restaurants to create a multi-level recreational oasis for office workers, visitors and nearby residents.
The multi-layered urban pedestrian system, the interconnected network of commercial spaces and the continuity of the urban presence add to the diversity of the urban complex, which translates into a better user experience and a sense of public space. The design allows the development to maximize commercial success.

Side view
Internal corridor
Imposing entrance area with elevators
Imposing modern stairs